Un regal original

Segurament ja sabràs que elteu.cat és la manera més fàcil de tenir un correu .cat personalitzat, privat i operatiu en només uns minuts. Donem per suposat que tampoc cal explicar-te els avantatges i raons de tenir un correu privat.

Però el que probablement no saps és que, a més, el pots regalar a qui tu vulguis.

Doncs, sí. Hem creat una manera de regalar elteu.cat fent que sigui el que el rep el regal qui esculli com serà aquest correu. És a dir, que no cal que pensis com serà l’adreça, ja que després la persona que el rebi pot personalitzar-la com vulgui.

T’ho expliquem ràpidament, el funcionament és molt senzill.

Només cal que ens diguis a qui li vols regalar un correu .cat i nosaltres li enviarem un enllaç únic i amb un missatge personalitzat. Fent clic a l’enllaç, aquesta persona podrà triar i activar el seu correu. Fàcil i al moment!

Tingues en compte que els correus personalitzats van vinculats a dominis, per tant aquest és un regal que s’ha de renovar anualment. Però no pateixis! El regal inicial, és a dir, el preu del primer any, el paga qui que fa el regal. D’aquí en endavant, ja ens encarreguem nosaltres de demanar al nou titular del correu les seves dades per a les pròximes renovacions.

Elteu.cat és un regal original, fàcil i pràctic amb què pots sorprendre. Ja t’ha vingut algú en ment?