Redirigir els correus de la bústia .cat? És possible!

Redirigir els correus de la bústia .cat? És possible!

Pots redirigir els correus de la bústia .cat!


És molt probable, que tinguis més d’una adreça de correu, la de la feina, la personal, potser alguna per rebre publicitat i avisos de promocions. Hi ha gent amb més bústies de correu que dits a la mà!

Des d’elteu.cat, sabem que això pot resultar tot un embolic a l’hora de gestionar-les, ja que rebre i enviar correus des de diverses bústies comporta un esforç. Però, i si et diem que amb elteu.cat pots redirigir tots els correus de les teves bústies? D’aquesta manera, podràs gestionar-ho tot des de la mateixa, per a que tinguis tot preparat per enllestir la feina més ràpidament!

Clar, però jo tinc 3 bústies d’elteu.cat, 1 d’Outlook i 4 de Gmail. Puc fer-ho?

I tant! Pots redirigir els correus de les bústies .cat cap a on tu vulguis, aquesta no cal que sigui una altra bústia .cat. El que et sigui més còmode!

Genial! I això, com puc fer-ho?

És molt senzill! Primer, hauràs d’accedir al teu correu utilitzant el navegador d’internet que vulguis. Un cop hi siguis dins, a l’apartat de: Paràmetres, veuràs el menú. A la dreta del tot, hi ha l’opció de: Redirecció

Simplement caldrà que activis la redirecció i indiquis a quina bústia vols redirigir els correus. Ah, i tingues en compte que pots redirigir-los a més d’una! 

Per ajudar-te, hem creat un vídeo que mostra com fer-ho de la manera més senzilla possible. T’expliquem com redirigir els correus a les bústies més tradicionals com gmail o outlook!S


Si ho prefereixes, hem creat un article d'ajuda que t'ensenyarà com fer-ho pas a pas, amb la mateixa guía que al vídeo! No t'ho perdis!

Com redirigir els correus de la bústia .cat