Per què és millor un correu .cat a un de gratuït?

Per què és millor un correu .cat a un de gratuït?

Raons per la qual és millor un correu .cat!


De la mà de les nostres amigues de catorze.cat us presentem 4 raons per les quals és millor tenir un correu .cat, a un de gratuït!

1. Per tenir un correu electrònic personalitzat lluny dels serveis gratuïts plens de publicitat i que no t’ofereixen la mateixa seguretat.

2. Per guanyar en prestigi i seguretat. El .cat és un domini segur i de qualitat i, a més, és lliure de continguts sospitosos o especulatius. Digues adéu al correu brossa!

3. Si contactes amb el departament de suport d’elteu.cat, ja sigui per preguntar alguns dubtes o resoldre alguns problemes. Tota l’atenció es fa íntegrament en català.

4. Si ho desitges, pots configurar fins a 10 àlies per al teu correu de manera totalment gratuïta. Només cal que les demanis per correu a suport@elteu.cat!

5. Tots tenim més d’un correu, centralitza tots els teus missatges per a que t’arribin a una única adreça personalitzada i més segura amb .cat. Recorda, la redirecció existeix! 

Tant si tens o no un correu.cat, però et queden dubtes o t’ha sorgit alguna pregunta, pots 

buscar la resposta a suport.elteu.cat o bé escriure’ns un correu a suport@elteu.cat

Sense manies! 


Ah! I com obtenir-ho? Doncs pots aconseguir el teu propi correu .cat personalitzat ara mateix, i en qüestió de minuts, des de la pàgina: www.elteu.cat

Uneix-te a la comunitat catalanoparlant a la xarxa!