Un nou començament!

Un nou començament!

Un nou començament a elteu.cat!


Encetem una nova etapa a elteu.cat amb una renovació per dins i per fora.

No només hem millorat el nostre web, fent-lo més intuïtiu i fàcil d’entendre, sinó que també hem aprofitat per a millorar l’àrea de clients de manera que puguis operar amb elteu .cat amb més facilitat.

A partir d’ara tindràs diverses opcions per a entrar a l’àrea de clients i, des d’allí, podràs afegir més bústies al teu domini, eliminar-les o renovar-les amb un clic. A més, podràs modificar les teves dades fàcilment, consultar les factures i canviar la contrasenya del teu correu .cat amb molta facilitat.

La secció d’Ajuda també ha crescut i ara tenim més videotutorials i articles que expliquen com configurar elteu.cat a gairebé tots els dispositius. I per si de cas, aprofitem per a recordar-te que si necessites alguna cosa més, ens pots trucar o escriure quan vulguis. T’atendrem de seguida i en català!

Si ja tens un correu .cat, segur que notaràs la diferència. I si encara no el tens, som aquí per ajudar-te a trobar el teu correu ideal.

Volem que tenir un correu .cat sigui et sigui fàcil i útil i que el facis servir per a tot. Recorda que el teu.cat és una manera de ser tu mateix a la xarxa.

El teu correu ideal t’espera!

Benvinguts a una nova etapa a elteu.cat!