Diferencia’t i fes-te un correu.cat!

Diferencia’t i fes-te un correu.cat!

Surt del ramat, diferencia't i fes-te un correu .cat!


Un correu pot ser una adreça corrent, o pot ser la teva oportunitat per presentar-te, identificar-te i diferenciar-te de la resta. És hora de professionalitzar la teva marca i posar en valor la teva cultura amb un correu .cat.

A part de representar la comunitat catalanoparlant a internet, amb un correu amb domini .cat, estaràs ajudant a fomentar el català a la xarxa i potenciar la transformació social i digital amb les diferents activitats fundacionals de la Fundació .cat.

A més, rebràs atenció personalitzada, ja sigui per telèfon o bé per correu, i per descomptat, totalment en català! Podràs redirigir els missatges, configurar el teu correu des de qualsevol dispositiu i el podràs gestionar amb un panell d'usuari modern i intuïtiu.

Un correu electrònic privat com el .cat té molts avantatges respecte els serveis gratuïts, que t'omplen la safata d'entrada de publicitat a més de unes polítiques més laxes en privacitat. Amb el teu correu .cat guanyaràs en seguretat i la teva informació estarà protegida!

Identifica't a la xarxa amb un .cat, perquè la identitat digital és important conservar-la fidel a la realitat. Si et comuniques en català, a la xarxa perquè no? Surt del ramat i fes-te un correu.cat!