Aprofita al màxim el teu domini, redirecciona’l!

Aprofita al màxim el teu domini, redirecciona’l!

Redirecciona el teu domini i aprofita'l al màxim!


Tens una pàgina web? Tens un allotjament a una plataforma digital però no hi tens un domini associat? Vols mostrar qualsevol web en català utilitzant el teu domini d’elteu.cat? Doncs ara ja pots fer-ho! 

A elteu.cat hem desenvolupat la funció de redirecció per a tots els dominis que ho vulguin! En aquest article t’expliquem què és una redirecció, per què et pot interessar i què s’hi pot fer amb les noves redireccions!

Una redirecció de domini és una manera de dirigir als visitants d’un domini cap a qualsevol altre direcció d’internet. Per tant, això permet un món de possibilitats i d’utilitats noves per als dominis d’elteu.cat. Ara, a part de seguir utilitzant la bústia de correu com fins ara, també pots gestionar el teu domini i usar-lo per a mostrar els continguts web que tu vulguis!

I per què et pot interessar la redirecció del domini? Aquí et mostrem alguns exemples!

    • Vols millorar la teva identitat digital? Redirecciona el teu domini .cat al teu perfil de LinkedIn!

    • Vols tenir una pàgina web? Redirecciona el teu domini .cat a l’allotjament extern per a mostrar la teva pàgina web!

    • Ets molt aficionat d’algun esport? Redirecciona el domini .cat al web del teu club preferit i demostra que ets un aficionat incondicional!

    • T’agrada molt un vídeo de gatets que has vist per internet? Redirecciona el teu domini .cat per a que apunti cap al vídeo i mira’l sempre sense haver de recordar l’adreça original!

Com veus, tens moltíssimes possibilitats i opcions per a donar-li un altre ús al teu domini! 

Una cosa que cal tenir en compte per això, és que el domini cal que apunti a un web amb un mínim de continguts en català. Això és així degut a la normativa del domini .cat. Pots trobar-la al següent enllaç.

Què? T’agraden les redireccions? Doncs ara només toca configurar la teva! Per a fer-ho, hem creat un tutorial que pas a pas t’ensenyarà i explicarà com pots fer-ho i quina és la millor manera per a tu! Te’l deixem al següent enllaç: 

Com redirigir el domini d'elteu.cat