Com afegir seguretat al nostre correu .cat?

Com afegir seguretat al nostre correu .cat?

Pots afegir encara seguretat al correu .cat!


El correu és una part molt important de la nostra identitat digital, perdre’n el control del nostre correu pot suposar un problema molt seriós.

Per això mateix, amb els correus .cat es pot utilitzar un sistema d’autenticació afegit, anomenat 2FA en anglès, la traducció del qual seria: Autentificació de doble factor.

Aquest es basa en demanar un codi de verificació quan s’intenta iniciar sessió al compte. Aquest codi, que consta de sis xifres, va canviant constantment (aproximadament a cada minut), per tant és gairebé impossible que hi puguin accedir al correu sense ell. I el millor, per a configurar-lo només necessites el teu mòbil!

Però, d’on trec el codi de verificació?

Per a utilitzar la 2FA (Autentificació de doble factor), a elteu.cat utilitzem el sistema de Google. Amb la seva aplicació, Google Authenticator, la qual es pot instal·lar a tots els dispositius mòbils, es pot configurar el compte de correu .cat per a que faciliti el codi de verificació i es pugui accedir a la bústia.

I amb això què hi guanyo?

Utilitzant aquest mètode d'accés, es guanya un nivell afegit de seguretat. Ens assegurem que ningú podrà accedir a la bústia de correu, ja que també és necessari el codi que estarà sempre al mòbil on tenim configurat el correu .cat.

Genial! Com puc configurar-ho? 

Ara que ja saps tots els avantatges d’utilitzar el doble sistema d’autenticació per iniciar sessió, pots configurar-lo al teu correu seguint les passes del següent tutorial que hem preparat. 

Com utilitzar l'autenticació de Google per accedir al correu .cat

Aquesta guia explica pas a pas i detalladament tot el que cal realitzar per a configurar l’autenticació al correu. Només cal que tinguis l’aplicació instal·lada al telèfon mòbil!

I si encara no tens un correu .cat, què esperes? Fes-te ara un correu personalitzat, segur i fàcil d’utilitzar. Fes-te un correu .cat!