Si celebres Sant Valentí, regala un correu .cat!

Si celebres Sant Valentí, regala un correu .cat!

14 de febrer? Regala un correu .cat!


Per a alguns, el 14 de febrer és una data especial. Un dia per estar amb aquella persona especial, aquella persona amb la que se t’obliden els problemes, les preocupacions, el malestar i sembla que el temps passi volant. 

Tot i ser una tradició anglosaxona, el dia de Sant Valentí ja s’ha colat a les nostres cases. Si bé el dia dels enamorats és el nostre estimat 23 d’abril, Sant Jordi, el 14 de febrer també pot ser un dia especial. Aquest però, sempre comporta el mateix problema any rere any i sense treva: - Ostres, i jo ara que li regalo aquest any?!

Siguem sincers, aquest problema ens ha passat a tots. És per això que des d’elteu.cat, et portem la solució! Vols fer un regal original, personal, econòmic (només 19,90€ a l’any) i sobretot, molt pràctic? Regala un correu .cat! 

L’únic que cal fer és entrar al web d’elteu.cat i seleccionar l’opció de: "Regala’l", només hauràs d’indicar a qui vols regalar-li un correu .cat. Amb el regal, també pots deixar un missatge especial, per a que sàpiga que ha estat un regal molt especial i amb molta estima. 

Un cop ens diguis a qui vols fer-li el regal, no caldrà que et preocupis per res més, nosaltres ens encarreguem d’enviar tota la informació necessària per a que en uns minuts la persona ja estigui utilitzant la seva pròpia bústia de correu .cat. És molt senzill!

Pots regalar el correu .cat al web d’elteu.cat i clicant a l’opció: "Regala’l", a la part superior dreta. 

A l'esquerra de: Crea

Per Sant Valentí, regala un correu .cat i oblida’t dels maldecaps!

Si necessites més ajuda, hem creat un tutorial que t'explicarà pas a pas com regalar un correu .cat en català, no t'ho perdis! Com fer un regal de correu .cat

* Aquest regal no és exclusiu per a persones enamorades, també pots regalar-li un correu .cat a familiars, amics o companys... Qualsevol dia de l'any!