Correu per a tothom! Així son les bústies extra

Correu per a tothom! Així son les bústies extra

Pots tenir més d'una bústia amb el teu paquet de correu!


El paquet de correu d’elteu.cat es caracteritza per oferir una bústia de correu amb un domini .cat. Fins aquí tot correcte, però que passa si els membres d’una família volen utilitzar un correu .cat diferent i privat?

En aquest cas, els àlies dels quals us en vam parlar anteriorment al següent article: Coneixes els àlies de correu d’elteu?, no ens serveixen, ja que necessitem bústies individuals per a cada persona. Aquestes bústies a més, s’han de poder gestionar amb les mateixes prestacions que la bústia principal.

És per això que des d’elteu.cat us portem les bústies addicionals, per només 9,90€/any per bústia, podeu tenir-ne una tots els membres de la família, els companys de la feina o inclús, els amics de l’equip de futbol del barri!

Aquestes bústies es creen amb un domini ja existent i tenen les mateixes funcionalitat que qualsevol altre. S’hi poden enviar i rebre correus, gestionar el calendari i configurar una agenda de contactes. Per a crear-la, es pot fer a l’hora de donar d’alta el domini, al pas següent de la selecció de la bústia principal. Per exemple:

Afegir adreces de correu           

Si el domini ja existeix i la bústia principal ja funciona, també pots fer-ho!  

Només cal que entris a l’àrea de clients (Si no saps com aquí t’ensenyem a fer-ho), anar al menú de: Dominis i Correus i seleccionar l’opció de: Afegir un altre correu. Aleshores només caldrà indicar el nom de la bústia nova!

Com afegir bústies extra

Si necessites més ajuda, també hem creat un article que explica pas a pas com fer-ho! Te'l deixem a continuació!

Com crear una bústia de correu extra